Halloween kostymer voksne i Trondheim

en heks som flyr forbi en fullmåne

Nå som Halloween er rett rundt hjørnet, så er det på tide å skaffe seg et kostyme. Kanskje du vil skremme folk eller kanskje du bare har lyst til å kle deg ut? I så fall har Trondheim et godt utvalg av butikker du kan handle dine Halloweenkostymer. Her blir du klar til fest

Hvor finner du Halloween kostymer for voksne i Trondheim?

Butikker som selger Halloween kostymer for voksne finner du stort sett i midtbyen. Dersom du ikke finner det du trenger der, så kan du også bestille på nett, slik at du får det rett hjem. 

Halloween butikk Trondheim

Arti Læll

Arti Læll kaller seg Bæst på Fæst, og det stemmer ganske godt det. Her finner man mye spennende til Halloweenfesten, som kostymer, dekorasjoner og mye annet man kan bruke til å ta festen til neste nivå.

Arti Læll ligger i Olav Tryggvasons gate 2, like ved Olavshallen, og er en destinasjon du ikke kan gå glipp av om du skal planlegge din fest til Halloween.

Beliggenhet: Olav Tryggvasons gate 2, Midtbyen

Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 18:00

Bare Moro

Bare Moro tilbyr et bredt utvalg av kostymer til Halloween, og her har de både ting for damer og herrer. I tillegg har de et parykker, masker og mye annet stæsj som kan være med å løfte opplevelsen på Halloween.

Butikken drives i sambånd med Arti Læll som vi snakket om over her, og du kan bestille fra nettbutikken og hente det rett fra lageret på Heimdal.

Partyland Trondheim

Partyland ligger på Sirkus Shopping, og selger tilbehør til fest fra veletablerte leverandører. Her finner du ballonger, kostymer og alt annet som passer til å dekke på til dine gjester på Halloween-festen.

Beliggenhet: Falkenborgvegen 1, Sirkus Shopping

Åpningstider:
Mandag – Fredag: 09:00 – 21:00
Lørdag: 09:00 – 20:00

Og hvorfor ikke skaffe deg litt donuts til festen?