Donuts Trondheim

Et bilde av donuts

Bølgen av Donututsalg i Trondheim feiet over byen i stor kraft i 2020 og 2021, og var preget av ekstremt stor konkurranse blant aktørene. Dessverre førte dette til at enkelte av utsalgsstedene møtte veggen og måtte legge ned. Pandemien hjalp nok ikke særlig på dette heller. Men fortvil ikke, det finnes fortsatt muligheter for å få seg en donut eller seks.

Daddy’s Donuts

Daddy’s Donuts åpnet i mai 2022, og befinner seg i Carl Johans gate i Midtbyen i Trondheim. Det er søskentrioen Jon Steinar Vici Sivertsen, Harald Kristoffer Boldersløw-Kværnø og Iselin Boldersløw-Kværnø som står bak nyvinningen.

Daddy’s Donuts serverer et bredt utvalg av donuts, med over 20 forskjellige smaker. Harald har erfaring fra Michelin-restaurantene Maemo i Oslo og Bare i Bergen, så kvaliteten er det som står i høysetet her.

Du kan bestille fra Foodora, eller stikke innom lokalet i Carl Johans gate, hvor du både kan sitte ned med en donut eller ta den med hjem.

Åpningstider:
Mandag – Søndag: 10:00 – 18:00

Korny Bite

Korny Bite er en food truck som serverer donuts og beef sandwich. Her har de et godt utvalg av donuts, og food trucken ligger lett tilgjengelig midt i Trondheim Sentrum. Denne er virkelig verdt å prøve ut.

Vi har prøvd, og vi kan skrive under på at både donuts, beef sandwich og service holder aller høyeste kvalitet.

Åpningstider:
Mandag – Torsdag: 11:00 – 22:00
Fredag: 11:00 – 23:00
Lørdag: 13:00 – 23:00
Søndag: 12:00 – 22:00

Benny’s Donuts

Benny’s Donuts beginner seg på Heimdal. Etter et forsøk på ekspandere rundt omkring i byen, så har nå fokuset lagt seg til butikken på Heimdal. Det gode her er at man også kan få tak i donuts på Foodora.

Her har de utviklet sin egen donutoppskrift, og smaken holder høy klasse. Utvalget er strålende, og man finner garantert noe man liker her.

Hva er Donuts?

Donuts kan minne om smultringer i smak og tekstur. Det finnes så mange ulike varianter at det stort sett kun er formen som kan identifisere en donut. De er runde med et hull i midten, kan være friterte, eller helt enkelt stekt i en vanlig ovn. Deretter blir de ofte påført glasur, som gjør at de får veldig ulike smaker. Du får de vanligvis med sjokolade, melis, karamell og mye annet spennende. Det er kun fantasien som setter grenser.