Beste Fotballpub Trondheim – Hva har du å velge i?

En fotball som ligger på en gressmatte på en stadion

Trondheim er en by hvor idrett betyr mye for folk. Rosenborg, vinteridrett i Granåsen og håndball med Kolstad og Byåsen. Dette er bare noen av mulighetene byen gir for å oppleve idrett på høyt nivå. Men noen ganger er det bedre å bare trekke innendørs og nyte fotball og annen idrett på en sportsbar.

Trondheim har et rikt utvalg av fotballpuber, med flere muligheter for deg som er på jakt etter den gode opplevelsen av sport.

Three Lions

Utsiden av Three Lions pub i Trondheim

Three Lions er det nærmeste du kommer en ekte engelsk fotballpub i Trondheim. Puben har etterhvert blitt en institusjon i byen, og eies av den alltid like hyggelige Dougie, som har drevet stedet siden 2005.

Three Lions English Pub ligger i Brattørgata midt i Trondheim sentrum, og her kan du nyte fotball fra alle verdenshjørner, med et naturlig fokus på engelsk fotball. I tillegg viser de mye annen britisk idrett, som rugby og cricket. Men det er mulig å få se erketypiske norske idretter også. Her er det så mange skjermer at du nok finner det du er på jakt etter.

Som en ekte sportsbar, så har Three Lions et rikelig ølutvalg og masse klassisk engelsk pubmat. Konserter, quiz og andre arrangementer gjør Three Lions til et naturlig samlingssted for den som er glad i idrett, øl, mat eller bare det sosiale.

Mellomveien

Utsiden av Mellomveien pub i Trondheim

Mellomveien ligger på Lademoen, i enden av Lamoparken, og er en skikkelig fotballpub av beste sort. Godt ølutvalg, som inkluderer øl fra lokale MonkeyBrew, og et rikt utvalg av øl på flasker finner du også.

Fotball ligger i hjertet hos Mellomveien, og det er det som stort sett ruller over skjermene her. I tillegg til dette har de også quiz, ofte om sport, men også spørrekonkurranser med mer allmennkunnskap.

Er kombinasjonen fotball og håndtverksøl, så er nok dette det riktige stedet for deg.

Lille London

Lille London finner du i Carl Johans Gate i Trondheim Sentrum, og er en klassisk engelsk pub, dog ikke like ekte rendyrket fotballpub som det Three Lions er. Stemningen her er litt mer avslappet på dagtid under fotballarrangement, og du finner også biljard og dart i andre etasje.

Utvalget av øl er ikke det bredeste, men til gjengjeld er utvalget av whiskey, akevitt og andre typer sprit større enn hos andre sportsbarer du finner i byen.

Maten er god, og du finner flere burgere å velge mellom, i tillegg til typisk pubmat som nachos, fish and chips og loaded fries.

Dette er stedet for deg som vil se en fotballkamp i litt roligere omgivelser.

O’Learys

O’Learys er en svensk franchisebasert restaurantkjede som forsøker å emulere de typiske diners man finner i USA. I dette tilfellet er det Boston som er stedet som har inspirert restauranten. Derfor finner du effekter fra Boston Celtics, New England Patriots og Boston Red Sox på veggene til restauranten. Bilder av Larry Bird, Tom Brady og andre helter fra Boston henger overalt.

Maten er god, stemningen er ganske avslappet, men det føles ikke helt like ekte som de andre pubene i denne artikkelen. Det er dog et godt alternativ da det ofte kan være lettere å finne plass her. I tillegg kan du spille biljard og dart her, i tillegg til at utvalget av mat er ganske bra.

Så hva kommer du til å velge neste gang du skal ut å se en fotballkamp i Trondheim?