Padel Trondheim

En padel tennis racket med to baller på en bane

Padel har tatt Trondheim, Norge og resten av verden med storm de siste årene, og anses av mange for å være verdens raskest voksende sport. Padel er en intens variant av innendørs tennis som vanligvis spilles to mot to, og kalles derfor også padel tennis. Har du spilt tennis eller squash, så vil du raskt forstå spillet. Her kan du lese mer om reglene i padel.

Hvor kan du spille padel i Trondheim?

Det finnes i dag fire ulike steder i Trondheim å spille padel i dag. Padelbanene er spredt rundt omkring i hele byen, så det er flere alternativer å velge mellom.

Her har du vår oversikt over alle stedene du kan spille padel i Trondheim:

Trondheim Padel – Padelon Lade

Trondheim Padel – Padelon Lade ble etablert som Trondheims første innendørsbaner for Padel. Banene ligger i det bygget som tidligere huset Jula sin butikk på Lade. Dette er hallen MaxPuls Crossfit senter også ligger i. Man kan booke baner her fra 06:00 på morgenen helt til 23:00 på kvelden hver eneste dag, men merk at banene kun er betjent mellom 12:00 og 21:00 på hverdagene.

Beliggenhet: Haakon VIIs gate 25, Lade
Åpningstider: Mandag – Søndag: 06:00 – 23:00

Nyhavna Padel

Nyhavna Padel ligger, som navnet antyder, på Nyhavna i EC Dahls-bygget. Her finner du fire baner, to for singel og to for dobbel. Du booker helt enkelt på nett, og når du er der kan du leie alt du trenger av utstyr for en billig penge. Her har du gratis parkering, wi-fi og en kaffebar, i tillegg til et topp moderne anlegg for padel.

Beliggenhet: Strandveien 53, Nyhavna
Åpningstider: Mandag – Søndag: 06:00 – 00:00

Padelon Fossegrenda

Padelon Fossegrenda ligger på Fossegrenda, ved innkjøringa fra sør til Trondheim. Her har du et nytt og fresht anlegg hvor du kan nyte fire dobbelbaner og to singelbaner.

I tillegg til padel, så tilbyr også Padelon Fossegrenda tre golfsimulatorer og en bane for cageball. De har også en pro shop, hvor du kan kjøpe utstyr, men det er også mulighet til å leie utstyr på stedet.

Beliggenhet: Fossegrenda 9
Åpningstider: Mandag – Søndag: 06:00 – 00:00

Hit Padel Trondheim

Hit Padel på Rosten er Trondheims største padelsenter. Banene er av de aller nyeste typene, og det er lett å nyte god padel med venner her. I tillegg har de en pro shop, hvor du kan kjøpe det du trenger av utstyr. Hvis du foretrekker å leie, så er det også mulig.

Beliggenhet: Vestre Rosten 77, Tiller
Åpningstider: Mandag – Søndag: 06:00 – 03:00

Dersom padel ikke er noe for deg, så kan vi anbefale å sjekke ut Escape Room i Trondheim for et godt alternativ for noe sosialt!