Escape Room Trondheim

Escape Room i Trondheim

Hva er et Escape Room?

Et Escape Room er et spill hvor en gruppe med deltakere skal løse oppgaver gjennom å finne ledetråder som fører dem til det riktige svaret på oppgavene. Målet til slutt er å komme seg ut av rommet. Du har begrenset med tid, så presset er på fra første sekund.

Oversikt over Escape Rooms i Trondheim:

Escape Rooms har blitt stadig mer populært de seneste årene, og Trondheim er intet unntak på området. Det er en aktivitet som både er sosial og utfordrende, og som virkelig kan bygge en lagfølelse blant folk.

I Trondheim finnes det i dag tre steder hvor du kan oppleve Escape Rooms, og her skal vi vise deg en guide til hva de forskjellige kan tilby, og hvor du kan finne de.

Reality Adventures Trondheim

Reality Adventures ble skapt da de to veletablerte escape roomene Escape Adventures og Escape Reality ble slått sammen for å skape et enda bedre og mer spennende escape room for folket i Trondheim. Dette er det største selskapet som driver med Escape Room i Trondheim, og har beholdt begge de tidligere avdelingene i Prinsens Gate og Sandgata.

Reality Adventures Trondheim har 5 ulike Escape Rooms i sine lokaler, i tillegg til et som kan brukes av bedrifter i bedriftenes egne lokaler. Her er oversikten over rommene:

The Cure

I The Cure har dere én time på deg til å løse et mysterium om et hjernevirus som gjør folk til zombier. Gjør ferdig kuren før zombiene kommer på døren!

Antall personer: 2-7

Beliggenhet: Sandgata 26A

Annonsørinnhold:

Hold deg frisk med helsekostprodukter fra Life

The Magic School

I The Magic School har rektoren ve den magiske skolen forsvunnet. Du og dine venner er studenter som må finne ut hva som har skjedd. Dere har en time på å finne løsningen!

Antall personer: 2-8

Beliggenhet: Prinsens Gate 10A

Behind Bars

I Behind Bars, så er du og dine venner satt i fengsel etter å ha blitt arrestert for et innbrudd hos en antikvitetshandler. Dere må rømme før dere blir overført til et høysikkerhetsfengsel!

Antall personer: 2-6

Beliggenhet: Sandgata 26A

Order of the Storm

I Order of the Storm, så søker du tilflukt i en forlatt herregård på det skotske høylandet etter at bilen bryter sammen. Kan dere forhindre apokalypsen?

Antall personer: 2-6

Beliggenhet: Prinsens Gate 10A

Murder at the Circus

Et spøkelse hjemsøker et omreisende sirkus. Den avdøde sirkusdirektøren skaper kaos og ødelegger for sirkuset, som nå er på randen av ruin. Dere er paranormale detektiver som må løse saken om hvem som drepte sirkusdirektøren, slik at ånden hennes kan hvile i fred. Dette er et noe mer komplisert Escape Room, så det anbefales for de med litt mer erfaring.

Antall personer: 2-6

Beliggenhet: Sandgata 26A

Annonsørinnhold:

Finn gode deals på bøker hos Bokshop.no

Disarm the Bomb

Disarm the Bomb er et skreddersydd opplegg for bedrifter for mellom 20 til 100 spillere. Her er det en kamp mot klokken for å desarmere en bombe som går av om en time. Her får du masse ulike oppgaver, inkludert labyrinter, kodeknekking og mer fysiske oppgaver.

Antall personer: 20-100

Beliggenhet: Ditt eget lokale

Escape Hunt Trondheim

Escape Hunt Trondheim ligger i Olav Tryggvasons gate 35 og tilbyr 2 ulike Escape Rooms. Escape Hunt er en internasjonal kjede, som har beliggenheter over hele Europa, og tre i Norge. I Norge finner du de i Oslo, Bergen og Trondheim.

De har to ulike Escape Rooms som passer for alle. Disse er:

Flukten fra Akershus Festning

Flukten fra Akershus Festning er satt til 7. mai 1945, som er dagen før frigjøringsdagen. Du og dine venner er de siste fangene på Akershus Festning, og må bryte ut før dere blir henrettet. Her står livet bokstavelig talt på spill!

Antall personer: 2-5

Beliggenhet: Olav Tryggvasons gate 35

Annonsørinnhold:

Finn den rette personen for deg med Match.com

Innbruddet i Norges Bank

Innbruddet i Norges Bank er satt til 1835, hvor dere må finne beviser som bekrefter at bankdirektøren var med på innbruddet. Dette er et escape room som passer perfekt for nybegynnere.

Antall personer: 2-5

Beliggenhet: Olav Tryggvasons gate 35

Når Escape Roomet er ferdig, hvorfor ikke ta med gjengen på en god kebab i Trondheim?