Kjøpesenter i Trondheim

insiden av et kjøpesenter

Å shoppe i Trondheim er aldri noe problem. Det kryr av butikker rundt om i byen, og handlegatene er mange. Det yrer av liv her, men noen ganger er det bedre å ta turen til et av kjøpesentrene som ligger rundt om i byen. Kanskje du vil finne alt du vil ha på en gang? Eller kanskje du bare er lei av å labbe rundt i det heller dårlige trønderske været? Da har vi en oversikt til deg med alle kjøpesentrene du kan finne i Trondheim.

Trondheim Torg

Trondheim Torg ligger midt i sentrum av Trondheim, nærmere bestemt på torget. Men det skjønte du nok av navnet. Med rundt 70 butikker og spisesteder, så er Trondheim Torg et av de aller største i byen. Her finner du Vinmonopol, mote for herrer og kvinner, og alt mulig annet du kunne tenke deg.

Beliggenhet: Kongens gate 9 på Torget

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-20
 • Lørdag: 10-18

Annonsørinnhold:

Trenger du noe til ditt kjæledyr? Da er Petworld midt i blinken for deg!

Byhaven

Byhaven ligger midt i Olav Tryggvasons gate, og er et kjøpesenter som virkelig har tatt seg opp de siste årene. Her finner du i underkant av 40 ulike butikker og spisesteder, med alt fra interiør til et godt utvalg av motebutikker for både menn og kvinner.

Vinmonopol har de også, så her kan du gjøre deg klar til helga!

Beliggenhet: Olav Tryggvasons gate 28

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-20
 • Lørdag: 10-18

City Lade

City Lade er Trondheims største kjøpesenter, og ligger som navnet tilsier på Lade. Her finner du rundt 80 ulike butikker og restauranter. Det som skiller City Lade fra de fleste andre kjøpesentrene er det store utvalget av restauranter som ligger på senteret. Her finner du f.eks. tapasrestauranten San Sebastian, Egon og håndtverksbakeriet Snurr.

Parkeringsmulighetene er veldig gode, og det er lett å komme seg til senteret. Her finner du virkelig alt du trenger.

Beliggenhet: Haakon VIIs gt. 9, på Lade

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-21
 • Lørdag: 09-20

Annonsørinnhold:

På jakt etter noe nytt til husholdningen? Tretti har fantastiske deals på hvitevarer og husholdningsapparater

City Syd

City Syd åpnet helt tilbake i 1987, og var på det tidspunktet Norges største kjøpesenter. Her finner du blant annet en massiv Coop Obs-butikk, og et stort utvalg av andre butikker. Totalt er det rundt 70 ulike butikker på City Syd.

Kjøpesenteret ligger på Tiller, noe som gjør dette til et yndet sted å besøke dersom du skal innom de sørlige delene av Trondheim.

Beliggenhet: Østre Rosten 28-30, på Tiller

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-21
 • Lørdag: 09-20

Lade Arena

Lade Arena er et noe mindre kjøpesenter beliggende på Lade. Her er det en del større butikker, som f.eks. Plantasjen, som gjør at dette er en god plass å storhandle.

Senteret ligger helt i østenden av handlegata på Lade, og med gode parkeringsmulighter, så er det lett å komme seg hit.

Beliggenhet: Haakon VIIs gt. 12, på Lade

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 10-20
 • Lørdag: 10-18

Sirkus Shopping

Sirkus Shopping ligger på Strindheim, på den tomta KBS Kjøpesenter lå i gamle dager. Her finner du nær 100 butikker, spisesteder og bedrifter innen helse og næring. Det ligger f.eks. et legesenter inne på senteret, som gjør at dette varehuset har ting andre i byen ikke kan by på.

Parkeringsmulighetene er veldig gode, med en stor parkeringskjeller. Er du i området Strindheim, Leangen, så burde du ta en tur innom Sirkus Shopping.

Beliggenhet: Falkenborgvegen 1, Strindheim

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-21
 • Lørdag: 09-20

Annonsørinnhold:

ProShop har et stort utvalg av spennende varer du ikke finner andre steder. Ta en titt nå!

Tillertorget

På sørsida av Trondheim ligger Tillertorget, som er et noe mindre kjøpesenter, men som fortsatt har et godt utvalg av butikker. Her finner du sportsbutikk, elektronikk, Burger King, Meny og mye annet spennende. Totalt er det i underkant av 30 butikker og spisesteder i tallet.

Beliggenhet: Ivar Lykkes veg 3, på Tiller


Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 10-20
 • Lørdag: 10-18

Solsiden

Solsiden kjøpesenter ligger på Nedre Elvehavn, og er en del av rekka av restauranter og butikker du finner der. Her har de i overkant av 50 forskjellige butikker, og er nok det eneste kjøpesenteret i landet med et eget spa.

Dette er et kjøpesenter som er lettest å nå til fots, og er du i sentrum av byen, så er det lett å gå seg en tur hit. Skulle du måtte parkere, så har de også en parkeringskjeller.

Beliggenhet: Beddingen 10, Nedre Elvehavn

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-21
 • Lørdag: 09-18

StorM Senter

StorM Senter er et litt mindre kjøpesenter, beliggende mellom Tillertorget og City Syd på Tiller. Her ligger det f.eks. en Jernia-butikk, samt flere andre butikker rettet inn mot hjemmet. Plasseringen gjør at det er lett å stikke innom på turen mellom de store kjøpesentrene i nærheten.

Beliggenhet: Ivar Lykkes veg 2, på Tiller

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-20
 • Lørdag: 10-18

Valentinlyst Senter

Valentinlyst Senter ligger på Valentinlyst, midt mellom Moholt og Persaunet. Her finner du en stor Mega-butikk, samt Vinmonopol og mye annet spennende. Totalt er det rundt 30 butikker, restauranter, samt legekontor og tannlege her. Det er et typisk nærsenter for området rundt, men det er noe for de fleste her.

Beliggenhet: Anders Estenstads veg 2, Valentinlyst

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 09-20
 • Lørdag: 09-18

Moholt Storsenter

På Moholt ligger Moholt Storsenter, som så vidt kan kalles et kjøpesenter, men vi tar det med allikevel! Her finner du Norges største Bohus-butikk, samt en REMA 1000-butikk og en frisørsalong.

Beliggenhet: Brøsetvegen 177, Moholt

Åpningstider:

 • Mandag til Lørdag: 07-23

Nardocenteret

Nardocenteret er bydels-kjøpesenteret på Nardo på østsida av byen. Dette er et ganske lite kjøpesenter, men med en stor Mega-butikk, samt apotek, restauranter og frisør, er det en del av kjernen på Nardo.

Beliggenhet: Hans Baucks veg 1, Nardo

Åpningstider:

 • Mandag til Fredag: 08-23
 • Lørdag: 09-21