Innvandrerbutikker Trondheim – Oversikt over asiatiske matbutikker

et bredt utvalg av krydder

Det som på folkemunne kalles innvandrerbutikk, men i realiteten i stor grad er asiatiske matbutikker, er et godt supplement til de store dagligvarekjedene. Her finner du mange varer du ikke finner hos REMA og Bunnpris, og også et bredt utvalg av varer du allerede kjenner til. Men kanskje det aller viktigste: Det er ofte billigere enn hos de gigantiske kjedene, og mange er også en del av de søndagsåpne butikkene i Trondheim.

Annonsørinnhold:

Din Krydderbutikk på nett

Asiatiske matbutikker i Trondheim

Vi vil gi deg en utfyllende guide til hvor alle asiatiske matbutikker i Trondheim befinner seg. Det kan godt hende at vi mangler noen innvandrerbutikker i Trondheim, men vi jobber hardt for å gjøre listen så fullstendig som overhodet mulig.

Midtbyen:

Albaraka

Albaraka er en dagligvarebutikk som har et stort utvalg av frukt og grønt, samt et stort fokus på produkter fra øst-Europa. I det hele tatt er det utrolig mye å velge i for en såpass liten butikk. Det beste her er kanskje at man også kan bestille det meste på Foodora dersom man skulle ønske det! Butikken finner du rett ved Byhaven.
Beliggenhet:
Jomfrugata 14, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 19:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Asia Matvarer Trondheim

Asia Matvarer Trondheim ligger i Olav Tryggvasons, og har et bredt utvalg av asiatiske råvarer, samt enkle retter de har forberedt i lokalene som du lett kan fikse hjemme.
Beliggenhet:
Olav Tryggvasons gt. 43, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 12:00 – 19:00

Chi Thanh

Chi Thanh har vært et syn i bybildet siden etableringen i 1997, og i butikken i Fjordgata finner du et strålende utvalg av asiatiske matvarer. Betjeningen er fantastiske og veldig behjelpelige når det kommer til å finne det du trenger, eller hjelp til å finne noe nytt og spennende.
Beliggenhet:
Fjordgata 39/41, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:30 – 18:00

Melon Midtbyen Dagligvare

Melon Midtbyen Dagligvare finner du i Dronningens Gate, og butikken er fylt til randen av eksotiske matvarer fra Afrika, Asia og Midt-Østen. Her finner du mye spennende du ikke finner hos andre butikker. De er aktive på sosiale medier, så det er lett å få kontakt med dem og se hva de har å by på før du tar turen.
Beliggenhet:
Dronningens Gate 42, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 20:30
Søndag: 11:00 – 19:00

Annonsørinnhold:

Jake Food gir deg veganske, komplette måltider

Middelhavets Marked

Middelhavets Marked har fokus på matvarer fra rundt Middelhavet, med mye fra den arabiske verden. Dette er en innvandrerbutikk som er topp moderne, og du kan til og med bestille på Foodora dersom du ønsker det.
Beliggenhet:
Dronningens Gate 38, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 20:00
Søndag: 12:00 – 19:00

Nasjonal Butikk Trondheim

Nasjonal Butikk er en liten asiatisk dagligvare du finner i Holstveita, rett over gata for Kieglekroa. 
Beliggenhet:
Holstveita 2, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 20:00
Søndag: 12:00 – 19:00

NM Market

NM Market er en innvandrerbutikk som ligger godt plassert i midtbyen, i Dronningens Gate, og er en butikk med fokus med mye vietnamesiske varer. De som driver den er utrolig hyggelige, og behjelpelige dersom du er på jakt etter noe spesielt.
Beliggenhet:
Dronningens Gate 19, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 10:00 – 19:00
Søndag: 11:00 – 18:00

Orient Asiatiske Matvarer

I krysset der Jomfrugata møter Taraldgårdsveita og Ørjaveita, så finner du Orient Asiatiske Matvarer. Som navnet tiliser, så er fokuset her på asiatiske matvarer, og du kan finne veldig mye spennende her!
Beliggenhet:
Jomfrugata 17A, Midtbyen
Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 19:30
Søndag: 10:00 – 19:00

Heimdal:

Family Market

Family Market drives av Suheil Ahmad, som kom fra Syria, hvor han jobbet som matvaregrossist. Sammen med sine sønner tilbyr han kvalitetsvarer til en lav pris, og butikken har raskt etablert seg som en av de mest populære asiatiske dagligvarebutikkene i Trondheim.
Beliggenhet:
Ringvålvegen 4, Heimdal
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 09:00 – 21:00
Søndag: 10:00 – 21:00

Euro Cash Heimdal

Euro Cash Heimdal er asiatisk dagligvarebutikk med drivere fra Afghanistan. Her finner du alt du kunne tenke deg, pluss en del du ikke visste du ville like. Med andre ord finner du et stort utvalg av frukt, grønt og masse annet spennende.
Beliggenhet:
Ringvålvegen 14, Heimdal
Åpningstider:
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag: 09:00 – 19:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Annonsørinnhold:

Din Krydderbutikk på nett

EuroAsia

EuroAsia har krydder, frukt og andre matvarer fra hele verden, men har kanskje sin største styrke på mat fra Tyrkia, hvor eierne kommer fra. Godt utvalg og en vennlig betjening gjør dette til et godt sted å besøke.
Beliggenhet:
Ditlev Bloms Veg 1, Heimdal
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 09:00 – 20:00
Søndag: 10:00 – 16:00

Lademoen:

Buran Asia mat

På Buran på Lademoen finner vi Buran Asia mat, som er en asiatisk matbutikk med et bredt utvalg av frukt, grønt og mye annet spennende. Butikken er blant annet kjent for sine lange åpningstider, og holder åpent helt til midnatt hver eneste dag i uken.
Beliggenhet:
Innherredsveien 58, Lademoen
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 12:00 – 00:00
Søndag: 14:00 – 00:00

Moholt:

Bamboo Dagligvare Moholt

Bamboo Dagligvare er et kjent navn for mange i Trondheim, og har opparbeidet seg et godt rykte som en butikk med vennlig betjening og et strålende utvalg. Utvilsomt en av Trondheims beste asiatiske dagligvarebutikker, som er verdt et besøk enten her eller på Tiller.
Beliggenhet:
Moholt Allmenning 4, Moholt
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 11:00 – 19:00

Tiller:

Bamboo Dagligvare Tiller

Bamboo Dagligvare har også en butikk på Tiller, som gir deg stort sett det samme som du finner på butikken på Moholt. Dersom du er på jakt etter noe nytt og spennende, så er dette stedet for deg. En innvandrerbutikk av høy klasse.
Beliggenhet:
Østre Rosten 37, Tiller
Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 20:00
Lørdag: 10:00 – 19:00

Annonsørinnhold:

Din Krydderbutikk på nett

Tiller Asia mat

På Tiller finner du også Tiller Asia Mat, som er en asiatisk dagligvare med bredt utvalg av alt mulig du kan tenke deg. Å vandre gjennom butikken er som et eventyr, hvor du finner mye spennende du kan kjøpe.
Beliggenhet:
Østre Rosten 24, Tiller
Åpningstider:
Mandag – Lørdag: 09:00 – 20:00
Søndag: 11:00 – 17:00

Valentinlyst:

Sumart

Sumart er en asiatisk dagligvare med fokus på det øst-asiatiske, med godt utvalg av varer fra Kina, Sør-Korea og Japan. Butikken er mer moderne en de aller fleste på listen her, og vi anbefaler en tur om du vil prøve noe nytt og spennende, eller bare finne det du trenger fra en veldig god innvandrerbutikk.
Beliggenhet:
Magnus Berrføtts veg 4A, Valentinlyst
Åpningstider:
Mandag – Fredag: 10:00 – 19:00
Lørdag: 10:00 – 18:00